AcasăFashionMexic: Zeci de milioane de elevi au inceput noul an scolar in...

Mexic: Zeci de milioane de elevi au inceput noul an scolar in fata televizorului. Tara este in topul negru al deceselor provocate de COVID- 19

-

Aproximativ 30 de milioane de studenti mexicani s-au intors luni la scoala prin intermediul lectiilor difuzate de posturi de televiziune si de radio din cauza pandemiei de COVID-19, informeaza AFP si dpa.

Aceste reguli se aplica elevilor din ciclul primar si secundar din invatamantul public, cu varste cuprinse intre 4 si 18 ani. Scolile private sunt obligate, la randul lor, sa ofere educatie la distanta.

Potrivit guvernului, aceste decizii vor fi mentinute pana cand conditiile sanitare vor permite revenirea in salile de curs. Cursurile in scoli au fost suspendate incepand cu 17 martie.

„In pofida pandemiei, a durerii si a suferintelor pe care le-a provocat si pe care, din pacate, continua sa le provoace, suntem (…) in picioare”, a declarat presedintele Andres Manuel Lopez Obrador in anuntul oficial de incepere a noului an scolar.

 

donate to mapamond 🌐 media. pick your platform

PayPal me
Stripe
Become a Patron!
skrill [scandinavdk@yahoo.com]

📲+45 41468280

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Must Read

10 Ways to Make Extra Money as a Graphic Designer

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...