„L-a făcut praf și pulbere”. Cum relatează presa schimbul aprins de replici între Zelenski și omologul bulgar: „Domnule Radev, acesta nu e conflict, ci război!”

0
125

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski l-a făcut praf și pulbere pe omologul său bulgar Rumen Radev într-un dialog televizat incomod care a avut loc joi la Sofia, ocazie cu care a deschis focul cu toate armele din dotare împotriva opoziției lui Radev față de înarmarea Ucrainei, relatează publicația Politico.eu, citată de Rador.

Președintele bulgar, surprins și vizibil descumpănit de indignarea lui Zelenski, a cerut ca toate camerele TV să părăsească încăperea din palatul prezidențial în care era filmată întâlnirea.

Zelenski a vizitat Bulgaria în primul rând pentru a se întâlni cu cabinetul pro-NATO și pro-UE al premierului Nikolai Denkov, care susține exportul de armament în Ucraina și care caută totodată modalități de a-i vinde Kievului echipamente nucleare civile.

https://www.hotnews.ro/stiri-razboi_ucraina-26381797-facut-praf-pulbere-presa-relateaza-despre-schimbul-aprins-replici-intre-zelenski-omologul-bulgar-domnule-radev-acesta-nu-conflict-razboi.htm

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.