AcasăHuitlacoche o ciuperca a porumbului a devenit o delicatesă, mâncată în tacos...
Array

Huitlacoche o ciuperca a porumbului a devenit o delicatesă, mâncată în tacos și quesadilla

-

O ciupercă numită Ustilago Maydis transformă literalmente fiecare boaba de porumb într-o excrescenta bombată de culoare gri-albăstruie.

În Mexic, aceasta este cunoscută sub numele de huitlacoche și este de multă vreme o delicatesă, mâncată în tacos și quesadilla.

Ciuperca de porumb, cunoscută și sub numele de huitlacoche sau „mucii de porumb”, a devenit din ce în ce mai populară printre bucătari în ultimii ani. Privit anterior ca un dăunător care a distrus culturile, huitlacoche este acum acceptata pentru aroma și textura unică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

🇲🇽 Embajada de México en Rumanía: Entrevista de la Agregada Cultural...

Compartimos con ustedes la entrevista de la Agregada Cultural de la Embajada para Radio Rumanía Internacional sobre su experiencia en Bucarest y las actividades...

Descoperă mai multe la Mexico ⓜ mapamond domains

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura