AcasăHuitlacoche o ciuperca a porumbului a devenit o delicatesă, mâncată în tacos...
Array

Huitlacoche o ciuperca a porumbului a devenit o delicatesă, mâncată în tacos și quesadilla

-

O ciupercă numită Ustilago Maydis transformă literalmente fiecare boaba de porumb într-o excrescenta bombată de culoare gri-albăstruie.

În Mexic, aceasta este cunoscută sub numele de huitlacoche și este de multă vreme o delicatesă, mâncată în tacos și quesadilla.

Ciuperca de porumb, cunoscută și sub numele de huitlacoche sau „mucii de porumb”, a devenit din ce în ce mai populară printre bucătari în ultimii ani. Privit anterior ca un dăunător care a distrus culturile, huitlacoche este acum acceptata pentru aroma și textura unică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

10 Ways to Make Extra Money as a Graphic Designer

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...